Energimedicin

 

DE FEM ELEMENTER
Traditionel Kinesisk Medicin

  

'Elemental Health'.
Navnet er inspireret af de fem elementer, fordi elementernes sundhed og balance er essentiel for vores vitalitet. Til hvert af de fem elementer hører meridianbaner og akkupunkturpunkter, og de er alle knyttet sammen i et nærende flow.
De er vejen ind til balancen i vores krop, sind og ånd. 


 

 Ubalancer i elementerne kan føre til sygdom, men oftest giver det sig først udtryk i en emotionel ubalance. Det kan være bekymringer, irritationer, frygt eller sorg der fortæller dig at det ikke går så godt som det plejer. Det kan sagtens løse sig selv over tid, men du kan bruge en afbalancering til at få tydeliggjort hvad du kan gøre
ved det nu.

 

KINESIOLOGI

 

 

Jeg stoler fuldstændig på kroppens visdom.
Derfor spørger jeg kroppen og får svar via kinesiologiske tests. 

  

Det gør jeg ved at du f.eks. strækker en arm frem og jeg lægger min ene hånd på. Min anden hånd placerer jeg på et punkt jeg gerne vil teste. Jeg trykker ned på den fremstrakte arm og hvis den kan modstå trykket strømmer energien fint i det testede punkt.


Det hedder en muskeltest, men det er ikke musklens styrke vi tester, men energigennemstrømningen.

Jeg gentager disse energitests mange gange igennem en session; det er mit vigtigste værktøj til at konstatere, om det jeg gør, hjælper. Det giver også dig mulighed for, med egne øjne, at se forvandlingen fra ubalance til balance. 

 

ENERGI

 

 

Energi har brug for plads for at kunne bevæge sig. 
Energien følger bestemte mønstre i kroppen; den følger naturligt vores anatomi, den krydser og springer, den cirkulerer rundt i feltet omkring kroppen, og den evner at gå derhen hvor det er tiltrængt
.

 

Alle har evnen til at flytte energi. Man skal altså ikke være healer for at hjælpe sig selv eller andre. Du bruger mig som en 'energi-detektiv' og tolk; jeg kender systemerne, en masse punkter og linier, og jeg hjælper din krop med at finde tilbage til de gode mønstre.
Når der sker et energiskifte mærker vi en forløsning, fornyet overskud og følelsesmæssig balance.

Èn session kan flytte en masse, men kroniske ubalancer kræver flere sessions for at finde frem til kernen. Optimalt kommer du 5 gange, og derudover forpligter du dig til at lave hjemmeøvelser.

Arbejdet frem til sundhed og balance ligger i dine hænder.