Behandlinger

Hvordan har du det? 


Vores krop og sind gennemstrømmes af energier; de kan mærkes som struttende sundhed, som glæde, som forelskelse og dejligt overskud. Eller de kan mærkes som smerter, sygdom, generel træthed og modløshed. Men hvad med alt det imellem?
Vi kan gå længe med symptomer, irritationer eller bare følelsen af ikke at være 'sit optimale selv’.


Du kan måske godt mærke at en forkølelse er under optræk, at dine hormoner kører rundt med dig, at dit humør er svingende eller at du er sårbar i perioder.

Ofte er energierne ikke sammenvævede og dynamiske, men stagnerede og ensrettede; det kan give træthed, smerter, svækket immunforsvar, dårligt humør og meget andet. Men hvad kan du gøre ved det?


Du kan pleje din krop, dit sind og dine energier ved at holde dig i bevægelse; du skal strække dig, røre dig, gøre ting du kan lide, være sammen med gode mennesker, gå ud i naturen og spise og drikke fornuftigt. 

- og præcist hvad der er bedst for dig, kan du finde ud af hos mig.
Du kan bruge mine behandlinger til at specificere hvor dine ubalancer er, og vi kan gennem flere møder finde ud af hvor dybt forankrede de er. Og så finder vi ud af, hvad du skal gøre, for at blive dit 'selvhelbredende bedste selv'.

Hvordan foregår det?

 

 

En session på 1,5 time vil forløbe overordnet som beskrevet her:

 
Vi taler indledningsvist om hvilke symptomer du har.

Jeg tester dine basis systemer kinesiologisk, og vi afbalancerer måske allerede nogle af dem stående. Derefter ligger du på en massagebriks, fuldt påklædt, og jeg laver en energiafbalancering som består af tryk på lymfepunkter på overkroppen, blide tryk i nakke og hoved og strygninger nedover hele kroppen. Energien følger hænderne, og strygningerne er med til at flytte den energi afbalanceringen frigiver.
Herefter tester jeg mere uddybende udfra dine symptomer. Det kan være meridianer, lymfepunkter, hormoner, chakraer, grounding etc.
Jeg afbalancerer de systemer der viser ubalance; det kan f.eks være at koble meridianpunkter sammen ud fra 5-element teorien.
Vi afslutter med hjemmeøvelser, så du kan fortsætte det gode arbejde selv.

ENERGIBEHANDLING


 

Den Tredobbelte Varmer


 I vores travle tilværelse opfører dette energisystem sig ofte som om der er konstant livstruende fare på færde; det vælter balancen alle systemerne imellem. En energibehandling kan dæmpe systemet så kroppen kan få plads til at 'leve' i stedet for at 'overleve'.

 

Den daglige energirutine


 

8 lette øvelser der kan stimulere energi-gennemstrømningen i hele kroppen. Øvelserne sikrer at alle basis systemer fungerer optimalt. Ved dagligt eller jævnligt at udføre dem opbygger du stor modstandsdygtighed i krop, sind og ånd. 

 

Miltmeridianen


 Miltmeridianen er makker med den tredobbelte varmer, og deres kommunikation og samarbejde er centralt og vitalt for at undgå rigtig mange sygdomme; diabetes, stofskifteproblemer, hormonelle udsving, auto- immune sygdomme etc.

 

Reiki


Universel livsenergi og stor kærlighedsenergi. Kontakten mellem mine hænder og din krop skaber en energi-gennemstrømning der er utrolig fredfyldt og afspændende. Oplevelsen af Reiki er individuel; som behandler føles det utroligt givende og nyttigt.

 

Auraen

 

Energifeltet omkring kroppen opfanger hurtigt om vi er i et trygt eller farligt miljø. Vi kan nemt selv styrke feltet så vi bliver mere robuste og mindre modtagelige for disse ydre påvirkninger. Det gælder  alt fra 'bad vibes' til stråling fra telefoner. 

 

Hvilket system er vigtigst?
    - alle...

Man kan ikke pille ét kort ud af korthuset uden at det vælter. Alle systemerne er en del af en cyklus. Èn del nærer den næste, en anden del næres af den foregående. Energi medicin er en helhed, og det er kommunikationen på kryds og tværs der skaber sundheden

DONNA EDEN


'Energi Medicin giver dig vitalitet når du er drænet, helse når du er syg og glæde når du er nede'.

'Din krop er skabt til at hele sig selv. Kroppens evne til at bevare sin sundhed og overkomme sygdomme er faktisk en af naturens mest fantastiske bedrifter. Men vi lever i en verden der systematisk forstyrrer denne naturlige kapacitet, og det kræver en bevidst involvering i din sundhed for virkelig at opnå denne evne til at hele'.

Donna Eden

 Founder

Eden Energy Medicine